Oxbringa sous vide skivad

Scan oxbringa är långkokad, dvs färdig att äta, och tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn. Scan sous vide oxbringa spar tid, energi och ger samtidigt en jämn kvalitet och god ekonomi. Att vi skivat den sparar din tid ytterligare. Vår oxbringa görs av svensk högkvalitativt ungnöt och är lätt rimmad för den goda smakens skull. Servera gärna med en stark pepparrot - eller senapssås eller en mildare dillsås. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Innehåll

INGREDIENSER: Svensk bringa av nöt (86%)*, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 950 kJ / 230 kcal
  • Fett 17 g
  • Varav mättat fett 8,7 g
  • Kolhydrater < 0,5 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 20 g
  • Salt 2,9 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 722898

Vikt: 1 800 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 3

Kartongens nettovikt: 5,00 kg

Antal kartonger på pall: 60

Pallens nettovikt: 324,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 240

GTIN: 2320230600008

Produktdata

Produktdata

Svensk köttråvara

Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.

Tillagning

Tillagning

TILLAGNINGSANVISNING: Skiva köttet och lägg det i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.