Kotlettrad sous vide

Med Scans skivade sous vide-kotlettrad är det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få ett jämnt, högt resultat och god ekonomi. Sous vide kokt kotlettrad är extra mört, saftigt och väldigt smakrikt och passar att äta både varm och som kallskuret. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Innehåll

INGREDIENSER: Benfri kotlett av gris (90%)*, vatten salt,antioxidationsmedel E326, vitpeppar, svartpeppar. * Ursprung; Sverige

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige
  • Nyckelhålet

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 500 kJ / 120 kcal
  • Fett 5,4 g
  • Varav mättat fett 2,2 g
  • Kolhydrater < 0,5 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 18 g
  • Salt 1,1 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 722595

Vikt: 1 800 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 6

Kartongens nettovikt: 10,00 kg

Antal kartonger på pall: 48

Pallens nettovikt: 518,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42

GTIN: 2320403400008

Produktdata

Produktdata

Svensk köttråvara

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Tillagning

Tillagning

Skiva köttet och lägg det i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.